Program „Agroenergia”
( elektrownia słoneczna przydomowa, dotacje do fotowoltaiki ).

Dzień dobry Państwu.
Bardzo nam miło że wybrali Państwo naszą Fundację Dar Oze do realizacji ekologicznej inwestycji, do realizacji Państwa przedsięwzięcia.

Przygotowanie dokumentacji o uzyskanie dofinansowania 40% z programu Agroenergia za darmo, tylko dla tych inwestorów którzy podpisują z Fundacją Dar Oze umowę kompleksową o zakup, montaż i przygotowanie dokumentacji 40% ( 35% dla rolników z województwa mazowieckiego) z programu Agroenergia.

Z przyjemnością informujemy o drugiej edycji programu Agroenergia która ruszy na początku roku 2020.

Mili Państwo abyśmy na spokojnie przygotowali wszelką dokumentację, którą wymaga Narodowy Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Warszawie przy programie Agroenergia należy jak najszybciej wynająć naszą Fundację Dar Oze do przeprowadzenia Państwa przez cały proces składania i kompletowania dokumentacji.

W linku poniżej znajdą Państwo wzór umowy o zakup, montaż odnawialnych źródeł energii, oraz o przygotowanie dokumentacji w oparciu o program Agroenergia II edycja.

Umowa o zakup, montaż, oraz przygotowanie dokumentacji aplikacyjnej w oparciu o program „Agroenergia”Pobierz

Po zapoznaniu się z zapisami umowy prosimy umowę czytelnie wypełnić i
wydrukować.
Następnie należy złożyć podpis na każdej stronie, może być parafka, tylko
na ostatniej stronie prosimy o datę i czytelny podpis ( imię i nazwisko ).

Tak podpisane skany każdej strony umowy należy wysłać na e-mail:
info@fundacjadaroze.pl lub na e-mail: darozebiuro@gmail.com

Ewentualnie można też umowę przesłać poprzez Pocztę Polską.
Wówczas należy ją wysłać ( koniecznie ) listem priorytetowym poleconym z
potwierdzeniem odbioru na Państwa telefon komórkowy.
Gdy przesyłka do nas
dotrze Poczta Polska wyśle Państwu SMS z informacją dostarczenia przesyłki.

Adres korespondencyjny:
Adresat :
Fundacja Dar Oze
Irena Chomicka
ulica Żelazna 17. lokal 22,
90-332 Łódź.

Koniecznie z dopiskiem na kopercie:
„Agroenergia”

Gdy będą Państwo zdecydowani wynająć nasz zespół, naszą Fundację Dar Oze, wówczas prześlemy dla Państwa e-mail w którym zawarte są zapytania do inwestora na które inwestor musi dostarczyć odpowiedzi, abyśmy mogli rozpocząć proces wypełniania dokumentacji o uzyskanie dofinansowania.

Jeżeli pragną Państwo podeprzeć się również nisko oprocentowaną pożyczką bezpośrednio z Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Warszawie na około 2% to prosimy zaznaczyć to w umowie, oraz prosimy to podkreślić dla osób od nas, które będą wypełniały dla Państwa wniosek.

Zaczniemy dla Państwa pracować gdy podpisane umowy do nas dotrą, oraz gdy w naszym banku zostanie zaksięgowana Państwa opłata wstępna.
Fundacji Dar Oze. mBank 24 1140 2004 0000 3102 7732 7441.
Wówczas osoby z naszego działu tworzenia projektów będą się z Państwem kontaktowały telefonicznie, aby przygotować projekt koncepcyjny, oraz oszacowanie inwestycji.
W następnym etapie nasz pracownik z działu tworzenia dokumentacji skontaktuje się z Państwem, aby przygotować wniosek o uzyskanie dofinansowania 40% dla Państwa projektu.
Drogi inwestorze produkuj energię elektryczną na użytek własnego gospodarstwa samemu dzięki instalacji fotowoltaicznej.

Czekamy na podpisane umowy od Państwa.

Fundacja Dar Oze
Dariusz Skrobisz, tel. 575 475 306
fundacjadaroze.pl
e-mail: info@fundacjadaroze.pl
Do usłyszenia do zobaczenia.

agroenergia,elektrownia słoneczna przydomowa,dotacje do fotowoltaiki

Głównym celem programu jest wsparcie związane z ograniczeniem negatywnego wpływu na środowisko prowadzonych działalności rolniczych. Dofinansowanie inwestycji służących budowaniu samodzielności energetycznej na obszarach wiejskich przyczyni się do zwiększenia lokalnego bezpieczeństwa energetycznego, a także poprawy jakości powietrza.

Jest to nowy program NFOŚiGW wspierający rolników, dzięki któremu  będzie można uzyskać dofinansowanie na powstawanie nowych źródeł ciepła i energii elektrycznej (w tym OZE) wraz z magazynami energii, a także przedsięwzięcia mające na celu poprawę efektywności energetycznej.

Ponieważ program ma na celu m.in. poprawę lokalnego bezpieczeństwa energetycznego i promuje koncepcję samowystarczalności energetycznej, to finansowane projekty muszą uwzględniać przedsięwzięcie utworzenia nowego źródła energii.
Weryfikacji będzie podlegał uzyskany poziom zaspokojenia własnych potrzeb energetycznych wnioskodawcy.

tag: agroenergia, elektrownia słoneczna przydomowa, dotacje do fotowoltaiki