Category Archives: Oferty Dofinansowań

Dotacje z funduszy norweskich i EOG na inwestycje energetyczne.

Łukasz Tomczak/ Luty 13, 2020/ Dla jednostek samorządu terytorialnego, Dla Przedsiębiorców, Oferty Dofinansowań

Na początku wiosny ruszyć mają pierwsze nabory wniosków z Programu Środowisko, Energia i Zmiany Klimatu. O dotacje na realizację inwestycji energetycznych będą mogły ubiegać się między innymi przedsiębiorstwa i samorządy. Jeden z pierwszych konkursów będzie dotyczył kogeneracji, będą też nabory dotyczące odnawialnych źródeł energii. Szczegóły.

Łukasz Tomczak/ Grudzień 27, 2019/ Dla jednostek samorządu terytorialnego, Oferty Dofinansowań, Śląskie

4.3 Efektywność energetyczna i odnawialne źródła energii w infrastrukturze publicznej i mieszkaniowej / 4.3.2 Efektywność energetyczna i odnawialne źródła energii w infrastrukturze publicznej i mieszkaniowej – RIT Pół (357/19), RPO Śląskiego. Szczegóły.

Łukasz Tomczak/ Grudzień 27, 2019/ Dla jednostek samorządu terytorialnego, Dla kościołów i grup wyznaniowych, Małopolskie, Oferty Dofinansowań

4.3 Poprawa efektywności energetycznej w sektorze publicznym i mieszkaniowym / 4.3.2 Głęboka modernizacja energetyczna budynków użyteczności publicznej – SPR, RPO Małopolskiego. Szczegóły.

Łukasz Tomczak/ Październik 9, 2019/ Oferty Dofinansowań, Śląskie