Category Archives: Dla jednostek samorządu terytorialnego

Ogłaszamy nabory w ramach Funduszy Norweskich i EOG.

Łukasz/ 21 marca, 2020/ Dla jednostek samorządu terytorialnego, Dofinansowania na fotowoltaikę, Jednostki samorządu terytorialnego Firmy/Przedsiębiorstwa, Oferty Dofinansowań

Ministerstwo Klimatu jako Operator Programu „Środowisko, Energia i Zmiany Klimatu” ogłosiło pierwsze nabory w trzech obszarach tematycznych ze środków Mechanizmu Finansowego Europejskiego Obszaru Gospodarczego (MF EOG) 2014-2021 na ponad 580 mln zł.Szczegóły.

Dotacje z funduszy norweskich i EOG na inwestycje energetyczne.

Łukasz/ 13 lutego, 2020/ Dla jednostek samorządu terytorialnego, Dla Przedsiębiorców, Oferty Dofinansowań

Na początku wiosny ruszyć mają pierwsze nabory wniosków z Programu Środowisko, Energia i Zmiany Klimatu. O dotacje na realizację inwestycji energetycznych będą mogły ubiegać się między innymi przedsiębiorstwa i samorządy. Jeden z pierwszych konkursów będzie dotyczył kogeneracji, będą też nabory dotyczące odnawialnych źródeł energii. Szczegóły.

Łukasz/ 27 grudnia, 2019/ Dla jednostek samorządu terytorialnego, Oferty Dofinansowań, Śląskie

4.3 Efektywność energetyczna i odnawialne źródła energii w infrastrukturze publicznej i mieszkaniowej / 4.3.2 Efektywność energetyczna i odnawialne źródła energii w infrastrukturze publicznej i mieszkaniowej – RIT Pół (357/19), RPO Śląskiego. Szczegóły.

Łukasz/ 27 grudnia, 2019/ Dla jednostek samorządu terytorialnego, Dla kościołów i grup wyznaniowych, Małopolskie, Oferty Dofinansowań

4.3 Poprawa efektywności energetycznej w sektorze publicznym i mieszkaniowym / 4.3.2 Głęboka modernizacja energetyczna budynków użyteczności publicznej – SPR, RPO Małopolskiego. Szczegóły.

2.10 Zwiększenie wykorzystania odnawialnych źródeł, RPO Zachodniopomorskiego

Łukasz/ 27 grudnia, 2019/ Aktualne Działania Fundacji, Dla jednostek samorządu terytorialnego, Dla kościołów i grup wyznaniowych, Dla Przedsiębiorców, Oferty Dofinansowań, Zachodniopomorskie

2.10 Zwiększenie wykorzystania odnawialnych źródeł, RPO Zachodniopomorskiego. Szczegóły.   Umowa o przygotowanie dokumentacji aplikacyjnej w oparciu o program 2.10 Zwiększenie wykorzystania odnawialnych źródeł energii, RPO Zachodniopomorskiego – Pobierz